EmailFacebookLinkedIn

Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Instructeur worden bij Albeda

Als instructeur geef je praktijklessen en/of begeleid je studenten. Bij Albeda spreken we van Onderwijsondersteuners en om als onderwijsondersteuner aan de slag te gaan zijn er verschillende mogelijkheden.

Onderwijsondersteuner C of D
De onderwijsondersteuner C is verantwoordelijk voor de onderwijsondersteuning onder verantwoordelijkheid van een docent.
De onderwijsondersteuner D is verantwoordelijk voor de verzorging van praktijkonderwijs.

Om in aanmerking te komen voor de functie van Onderwijsondersteuner C of D heb je minimaal een beroepsopleiding mbo-4 met praktijkervaring nodig. Albeda heeft een eigen opleiding niveau 4 tot instructeur. Kijk voor meer informatie op onze website: Opleiding Instructeur.

Onderwijsondersteuner E
De onderwijsondersteuner E is verantwoordelijk voor de verzorging van praktijkonderwijs en adviseert over de verbetering en vernieuwing van het praktijkonderwijs.

Om in aanmerking te komen voor de functie van Onderwijsondersteuner E heb je minimaal een Associate Degree met praktijkervaring nodig. Deze opleiding is onder andere te volgen op de Hogeschool Rotterdam: Opleiding Educatief Professional Beroepsonderwijs.