EmailFacebookLinkedIn

Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sollicitatieprocedure

Heb je een interessante baan gezien die perfect bij je past? Solliciteer dan via deze website op de vacature via de button 'Direct solliciteren'. Na ontvangst van jouw sollicitatie krijg je van ons per e-mail een ontvangstbevestiging en leggen we jouw sollicitatie voor aan de manager die de vacature heeft geplaatst. Je krijgt dan bericht of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Referentieonderzoek
Als we inlichtingen over jou aan derden willen vragen, dan vragen wij eerst toestemming voor een referentieonderzoek. De verkregen informatie wordt altijd aan je voorgelegd, zodat je hierop kunt reageren.

Assessment
Voor bepaalde functies kan een assessment onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Dit wordt gemeld in de vacaturetekst.

Arbeidsvoorwaardengesprek
Hebben we een match, dan nodigen wij jou uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. In dit gesprek informeert een hrm-adviseur of de toekomstige leidinggevende je over de arbeidsvoorwaarden en jouw salaris.

Verklaring Omtrent het Gedrag
Na het arbeidsvoorwaardengesprek dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. Deze verklaring hebben alle medewerkers van Albeda nodig. Deze verklaring mag niet ouder zijn dan zes maanden. Als wij de verklaring hebben ontvangen, krijg je van ons de arbeidsovereenkomst. 

Afronden sollicitatieprocedure
Kom je niet in aanmerking voor de functie? Dan ontvang je hier binnen twee weken bericht over. Met de desbetreffende manager kun je bespreken waarom je niet bent aangenomen.

Wij streven ernaar om de gehele sollicitatieprocedure binnen vier weken af te ronden. Als onderwijsinstelling hebben wij te maken met schoolvakanties en studiedagen. Het kan dan ook voorkomen dat we deze termijn niet kunnen halen. Eventueel kunnen wij jouw gegevens in overleg in onze portefeuille houden voor toekomstige vacatures. Wij bewaren jouw sollicitatiegegevens maximaal een half jaar.