EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Adviseur Onderwijslogistiek

Bron: Benthe Bakker - Kerskes

Fulltime te Rotterdam 

Binnen Techniek College Rotterdam hebben wij momenteel ruimte voor een Adviseur Onderwijslogistiek (fte 1,0). Werken bij Techniek College Rotterdam betekent werken in een lerende, Rotterdamse samenwerkingsschool van Albeda en Zadkine. Wij omschrijven onszelf graag als toonaangevend en ambitieus en bieden onderwijs aan dat goed afgestemd is op onze studenten en de vraag vanuit het bedrijfsleven. Onze studenten staan centraal en wij zijn er trots op dat wij hen, lef, technisch vakmanschap en innovatie mee kunnen geven. Wij streven er elke dag naar om hen houvast, ruimte en uitdaging te bieden om zichzelf maximaal te kunnen ontwikkelen, als vakman-vrouw en als mens. 

 

Je maakt onderdeel uit van het team Plannings- en roosterorganisatie van de afdeling Onderwijsondersteuning. De afdeling is een multidisciplinaire dienst waarin ongeveer 50 medewerkers de onderwijsteams op zowel administratief- als logistieke processen ontzorgen. Of het nu gaat om algemene administratieve taken of werkzaamheden in het kader van verzuim en of bekostiging, de controle op examendossiers, het roosteren of het plannen en afnemen van centrale examens; we werken binnen deze dienst als één team, werken nauw samen in de verschillende processen en stemmen onze inzet en werkzaamheden daarom goed op het onderwijs en elkaar af.

Wat ga je doen?

Als adviseur onderwijslogistiek (AOL) adviseer en ondersteun je de Onderwijsteamleider op locatie bij het onderwijs logistieke proces van plannen en roosteren. Je adviseert en coördineert zowel tijdens het proces als bij de daadwerkelijke productie met inzet van de plannings- en roosterapplicatie (Xedule). Daarnaast maak je de meerjaren- en jaarplanning door een vertaling te maken van de onderwijsvisie naar de planning en roosterapplicatie. Tevens maakt je het basisrooster voor het onderwijs en daarmee bied je volledige ondersteuning aan de onderwijsleider in het proces van plannen en roosteren. Je levert hiermee een bijdrage aan de harmonisering van de onderwijs logistieke processen binnen TCR, maar ook op het gebied van inzet van fte’s, gebruik van vierkante meters, de onderwijsprogramma’s, etc.
De producten die door de Adviseur Onderwijslogistiek worden opgeleverd zijn: onderwijsplanningen, analyses van knelpunten, voorstellen tot oplossingen, scenario’s, plannen van inzet, perioderoosters en eventueel andere door de onderwijsleider, collegedirectie of stafdirectie gevraagde onderwijs logistieke rapportages.

Wat heb je daarvoor nodig?

 • Je hebt aantoonbaar hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt kennis van en bent vaardig in het gebruik van geautomatiseerde planning en/of roosterapplicaties
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en cao MBO
 • Je bent in staat analyses uit te voeren en rapportages op te stellen
 • Je bent in staat knelpunten tijdig te signaleren in processen en gaat hier professioneel mee om
 • Je ziet uitdaging in het versimpelen van complexe materie
 • Je kan goed omgaan met tegengestelde belangen
 • Je bent in staat de focus te verzetten van eigen belang naar het gezamenlijke belang

Ben jij onze nieuwe collega die:

 • oplossingsgericht is
 • uitstekende communicatieve vaardigheden heeft
 • over een helicopterview beschikt
 • problemen signaleert en deze tijdig oplost (analytisch vermogen)
 • vaardig is in het geven van adviezen
 • beschikt over overtuigingskracht en coaching vaardigheden
 • kan aanvoelen, invoelen en begrijpen wat er zich afspeelt in de onderbuik van de organisatie (organisatie sensitiviteit

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige functie met voldoende uitdaging en inhoud in een informele en prettige organisatie en een leuk team. Afhankelijk van ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3979,- bruto per maand bij een volledige betrekking (carrièrepatroon 9 van de CAO mbo).

Daarnaast bieden we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, acht procent vakantietoeslag, een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en dertig vakantiedagen.

Solliciteren

Heb je nog vragen, neem dan contact op met René Poppeliers via e-mail: r.poppeliers@tcrmbo.nl (Hoofd Onderwijsondersteuning).

We zien jouw sollicitatiebrief en CV graag uiterlijk 19 november 2021 digitaal tegemoet, uitsluitend via email: HR-TCR@TCRMBO.nl (LET OP: dus niet via de actieknop “Solliciteren”!). We zijn benieuwd naar jou!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Details van de functie

Contactpersoon voor meer informatie

Acties