EmailFacebookLinkedIn

Menu

Docent Nederlands

Bron: Benthe Bakker - Kerskes

Parttime te Rotterdam

Voor onze topleiding Luchtvaartdienstverlening zijn we op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands met passie voor luchtvaart. De opleiding is erg praktijkgericht, de studenten leren met name door te doen. De praktijklessen worden verzorgd in het unieke Aviation Training Centre, waar de studenten kennis kunnen maken met de verschillende onderdelen van het vak luchtvaardienstverlener. Voor docenten een unieke, uitdagende omgeving om te werken. Naast de praktijkvakken krijgen studenten ook theorievakken aangeboden. Deze lessen worden zo veel mogelijk aangeboden tijdens de praktijklessen. De opleiding maakt deel uit van het cluster Hospitality. De visie van ons cluster is om onderwijs volledig in de brede beroepscontext te plaatsen waarbij de diverse vakgebieden geïntegreerd worden aangeboden aan de hand van beroepsthema's. Daarnaast is aansluiting bij onze doelgroep belangrijk. Hospitality-studenten zijn praktisch ingesteld, direct in hun communicatie en hebben behoefte aan duidelijkheid en structuur. De cultuur waarin het onderwijsteam wenst te werken wordt gekenmerkt door onze kernwaarden: lef, daadkracht, betrokken en gastvrij.

 

Wat ga je doen?

Je bent docent Nederlands, eventueel aangevuld met studieloopbaanbegeleiding.
Als docent Nederlands verzorg je de Nederlandse lessen aan de studenten van de opleiding Luchtvaartdienstverlener, niveau 4. Je kunt zelfstandig een gepersonaliseerde leerlijn op zetten en je bent gemotiveerd en enthousiast om het gepersonaliseerd leren mede verder vorm te geven. Tijdens de lessen leg je continu de verbinding met de beroepspraktijk. Het is belangrijk dat je bekend bent of wordt met alle procedures, zowel op de luchthaven als aan boord van een vliegtuig én zowel op service als op safety gebied. Daarnaast ben je Studieloopbaanbegeleider.

Wat heb je daarvoor nodig?

  • In het bezit van je lesbevoegdheid
  • Enkele jaren ervaring met BPV
  • In staat de theorie met de praktijk te verbinden
  • Affiniteit met luchtvaart en onze doelgroep
  • Je bent bereikbaar in de zomervakantie

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Enthousiast
  • Motiveren
  • Communicatief zeer vaardig
  • Netwerken
  • Zorgvuldig en accuraat

Wat bieden wij jou?

Je krijgt in eerste instantie een aanstelling tot einde schooljaar, maar bij goed functioneren kan de aanstelling verlengd worden in het nieuwe schooljaar. Je geeft de lessen op de prachtige onderwijslocatie op het terrein van Rotterdam The Hague Airport. Een unieke locatie op een unieke plek. Het werkveld is letterlijk om de hoek. We zijn op zoek naar iemand die z.s.m. kan starten, bij voorkeur, per direct.

Albeda biedt iedereen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Je komt bij ons te werken in een stimulerende omgeving waarin vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Onze Albeda Academie verzorgt opleidingen en trainingen die gericht zijn op het verwerven van kennis en vaardigheden en het ontwikkelen van individuele competenties. En wanneer je ondersteuning nodig hebt bij je loopbaanontwikkeling kun je terecht bij ons Mobiliteitscentrum. Zij kunnen samen met jou kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn binnen Albeda.

Naast de arbeidsvoorwaarden die voortvloeien uit de cao mbo biedt Albeda het cafetariasysteem arbeidsvoorwaarden, waarin je je arbeidsvoorwaardenpakket aan je persoonlijke wensen en situatie kunt aanpassen. Voorbeelden zijn o.a. een (elektrische) fiets of e-scooter, contributie sportvereniging en scholing. Ook kun je deelnemen aan diverse leuke en interessante personeelsactiviteiten.

Solliciteren

Albeda hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons innovatiever, creatiever en het werk leuker. Iedereen wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via deze website. Heb je belangstelling voor de functie, klik dan op de actieknop 'Solliciteren'. Een sollicitatie via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Je kunt je sollicitatiebrief richten aan Samira Abid.
De vacature sluit op 1 december 2021 of wanneer we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Details van de functie

Contactpersoon voor meer informatie

Acties