De opleiding Dienstverlening is een niveau 2 opleiding. De doelgroep betreft jonge mensen die door omstandigheden veelal extra ondersteuning en aandacht nodig hebben om hun opleiding succesvol af te ronden. Betrokkenheid bij elke individuele student staat hoog in het vaandel. Contact vindt dan ook niet alleen plaats binnen de lesuren, maar meestal daarbuiten. De studenten moeten niet alleen begrepen en gezien worden, maar ook gewezen worden op hun houding als student, toekomstig beroepsbeoefenaar en verantwoordelijk burger.
Als docent binnen de opleiding Dienstverlening uitstroomprofiel Helpende Zorg en Welzijn kun je breed ingezet worden. Op agogische vakken, zoals communicatie, deskundigheid en/of hospitality. Op zorgvakken, zoals ADL en/of HDL en op coachende vakken zoals loopbaanbegeleider (LOB).
Het is een pré wanneer je je ook bekwaam voelt in het geven van generieke vakken.
Er wordt gewerkt in een klein team en we maken gebruik van een aantal onderdelen van de methodiek volgens ‘leerkracht’. Er is wekelijks overleg om de kwaliteit van het onderwijs met elkaar zo optimaal mogelijk aan onze studenten aan te bieden. Met als doel de studenten door te laten stromen naar niveau 3 of 4 in de beroepskolom en waar nodig te ondersteunen bij uitstroom naar arbeid.
Komende jaren staan in het teken van de ontwikkeling van het personaliseren en flexibiliseren van ons onderwijs. Daarvoor zullen we op team- en individueel niveau een scholings- en trainingsprogramma volgen.
Als docent ben je interconfessioneel en intercultureel voor het middelbaar beroepsonderwijs en ben je toonaangevend en waardevol en voor studenten, werkenden en medewerkers, en daarmee voor iedereen in de samenleving. Onze studenten worden opgeleid tot ondernemende, proactieve, kritische, flexibele en nieuwsgierige beginnende beroepsbeoefenaars. Van jou wordt gevraagd de student te stimuleren en te ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen en nooit tevreden te zijn met wat ze geleerd hebben. Hierdoor leggen we de basis voor een leven lang leren.
Daarnaast beschik je over de volgende competenties:
Albeda hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons innovatiever, creatiever en het werk leuker. Iedereen die zich herkent in het profiel wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.
Een diploma check, het aanleveren van een VOG en een referentiecheck zijn onderdeel van de selectieprocedure. Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.
Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via deze website. Heb je belangstelling voor de functie, klik dan op de actieknop 'Solliciteren'. Een sollicitatie via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.
Je kunt je sollicitatiebrief richten aan: Anita Sok
De vacature sluit op: 15 september 2023
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Onze Albeda Academie verzorgt opleidingen en trainingen die gericht zijn op het verwerven van kennis en vaardigheden en het ontwikkelen van individuele competenties. En wanneer je ondersteuning nodig hebt bij je loopbaanontwikkeling kun je terecht bij ons Mobiliteitscentrum. Zij kunnen samen met jou kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn binnen Albeda.
Naast de arbeidsvoorwaarden die voortvloeien uit de cao mbo biedt Albeda het cafetariasysteem arbeidsvoorwaarden, waarin je je arbeidsvoorwaardenpakket aan je persoonlijke wensen en situatie kunt aanpassen. Voorbeelden zijn o.a. een (elektrische) fiets of e-scooter, contributie sportvereniging en scholing. Ook kun je deelnemen aan diverse leuke en interessante personeelsactiviteiten.