EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Docent Engels

Bron: Benthe Bakker - Kerskes

Parttime te Rotterdam

Voor Travel en Leisure College zijn we op zoek naar een enthousiaste docent Engels. Het Travel en Leisure College verzorgt de opleidingen zelfstandig medewerker en leidinggevende Travel / Leisure (niveau 3 en 4). De opleidingen zijn erg praktijkgericht, de studenten leren met name door te doen. De beide opleidingsrichtingen kennen een actief programma met regelmatig excursies, (buitenland) reizen en (buitenland) stages. Het Travel en Leisure College maakt deel uit van het cluster Hospitality. De visie van ons cluster is om onderwijs volledig in de brede beroepscontext te plaatsen waarbij de diverse vakgebieden geïntegreerd worden aangeboden aan de hand van beroepsthema's. Daarnaast is aansluiting bij onze doelgroep belangrijk. Hospitality studenten zijn over het algemeen praktisch ingesteld, direct in hun communicatie en hebben behoefte aan duidelijkheid en structuur. In hun voorbereiding op stages, werk of vervolgstudie wordt zelfstandigheid en omgaan met onzekerheden aangeleerd op een steeds hoger niveau. De cultuur waarin het onderwijsteam wenst te werken wordt gekenmerkt door onze kernwaarden: lef, daadkracht, betrokken en gastvrij. Wij zijn op zoek naar een docent Engels die ons met zijn/haar enthousiasme en creatieve initiatieven zal helpen om onze opleiding nog beter te maken.

 

Wat ga je doen?

De docent Engels die wij zoeken verzorgt samen met nog drie docenten Engels de generieke lessen Engels en daar waar mogelijk ook de beroepsgerichte lessen Engels. De docententeams Travel en Leisure werken nauw samen op één en dezelfde locatie waarbij er naar de studenten toe zo veel mogelijk een splitsing wordt gemaakt in de twee afstudeerrichtingen waar achter de schermen zo veel mogelijk wordt gewerkt vanuit de gedachte van één onderwijsteam. 

Je ziet de student als je gast en doet er alles aan om de student een welkom gevoel te geven. Naast het geven van lessen Engels aan de studenten, toon je lef door het verder ontwikkelen van de eigen leerlijn. Hierbij zet je in op onze faciliteiten in het gebouw om zoveel mogelijk te ontwikkelen in de beroepscontext. Tevens kan je studieloopbaanbegeleider van een groep studenten zijn.

Je hebt de ambitie om samen met collega's goed onderwijs neer te zetten en gebruikt hiervoor persoonlijk leiderschap en daadkracht. Je durft aan te spreken, te sturen en te coördineren waar nodig. Belangrijk is dat je goed kan verbinden met de doelgroep en dat je ervaring in het onderwijs hebt. Vanuit de basis van ons onderwijsconcept is gepersonaliseerd leren van uitermate belang en verwachten we je inzet.

De docenten uit het team participeren allen ook regelmatig bij de verschillende activiteiten en voeren samen daarbij de nodige taken uit. De docent Engels is voor ons een volwaardig lid van het team die bredere werkzaamheden heeft dan alleen de lessen in het vakgebied. 

Herken jij jezelf in dit profiel, dan heten wij jou wellicht van harte welkom als onze nieuwe collega van onze hoog aangeschreven opleidingen.

Wat heb je daarvoor nodig?

Onze ideale kandidaat:

  • Heeft affiniteit met onze doelgroep.
  • Heeft ervaring in het onderwijs.
  • Heeft een afgeronde HBO opleiding of hier voor aan het studeren.
  • Heeft affiniteit met het werkveld van onze opleidingen.
  • Is in het bezit van je lesbevoegdheid. (of bent bereid deze te halen)
  • Durft aan te spreken, te sturen en te coördineren waar nodig

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een ambitieus team op onze locatie Zuster Hennekeplein in hartje Rotterdam. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Albeda biedt iedereen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Je komt bij ons te werken in een stimulerende omgeving waarin vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Onze Albeda Academie verzorgt opleidingen en trainingen die gericht zijn op het verwerven van kennis en vaardigheden en het ontwikkelen van individuele competenties. En wanneer je ondersteuning nodig hebt bij je loopbaanontwikkeling kun je terecht bij ons Mobiliteitscentrum. Zij kunnen samen met jou kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn binnen Albeda.

Naast de arbeidsvoorwaarden die voortvloeien uit de cao mbo biedt Albeda het cafetariasysteem arbeidsvoorwaarden, waarin je je arbeidsvoorwaardenpakket aan je persoonlijke wensen en situatie kunt aanpassen. Voorbeelden zijn o.a. een (elektrische) fiets of e-scooter, contributie sportvereniging en scholing. Ook kun je deelnemen aan diverse leuke en interessante personeelsactiviteiten.

Solliciteren

Albeda hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons innovatiever, creatiever en het werk leuker. Iedereen wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via deze website. Heb je belangstelling voor de functie, klik dan op de actieknop 'Solliciteren'. Een sollicitatie via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Je kunt je sollicitatiebrief richten aan Ruud Büscher.
De vacature sluit op 16 september.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Details van de functie

Contactpersoon voor meer informatie

Acties