EmailFacebookLinkedIn

Stage (nieuw)

Albeda biedt diverse vormen van stage, zowel voor ondersteunende functies als onderwijsgevende functies, zowel medewerkersstages als meeloopdagen. Met de daarop afgestemde begeleiding werken wij aan de strategische visie Albeda Zet de Toon! die niet alleen voor onze studenten, maar ook voor onze stagiairs en medewerkers geldt. 

Voor iedereen die wil, bieden wij uitstekend en inspirerend onderwijs. Bij ons ontdek en ontwikkel je je talenten en kwaliteiten. Je groeit uit tot een gewilde en ondernemende professional, met een actieve en duurzame rol in de samenleving. Wij gaan en staan voor verbinding en betrokkenheid, doen dit met elkaar en erkennen en waarderen de verschillen tussen mensen.

Het is belangrijk dat studenten van de lerarenopleidingen diversiteit krijgen aangeboden. Door naast het voortgezet onderwijs ook te worden opgeleid binnen de context van het mbo. Hiervoor stellen we binnen Albeda opleidingsplekken beschikbaar. De studenten worden als vanzelfsprekend begeleid door collegeopleiders en werkbegeleiders. 

Ook voor onderwijsondersteunende functies is het belangrijk dat studenten de mogelijkheid krijgen kennis te maken met het onderwijs en met Albeda. Albeda is namelijk niet alleen een opleidingsinstituut, maar ook werkgever en stageverlener.

Ben je op zoek naar een leuke stage? Hieronder vind je een overzicht van de stageplaatsen die momenteel bij Albeda open staan. Heb je belangstelling voor een vacature, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Solliciteren doe je door vanuit de vacaturebeschrijving op de actieknop 'Solliciteren' te klikken. Sollicitaties via mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.